Γραφείο KCH

Εδώ και 40 χρόνια παρέχουμε καθημερινά νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η νομική μας ομάδα πλαισιώνεται επίσης και από επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων δίνοντας μας την δυνατότητα να προσφέρουμε δικηγορικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες υπό την ίδια στέγη.

Η μακρόχρονη νομική μας εμπειρία μας έχει προσφέρει κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών τόσο των εταιρικών όσο και μεμονωμένων πελατών που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και  να επενδύσουν στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός εξειδίκευσης και εμπειρίας στην κινεζική αγορά, η κατανόηση των κινεζικών εμπορικών πρακτικών και η γνώση της κινεζικής γλώσσας έρχονται να προσθέσουν αξία σε ένα ήδη εδραιωμένο επιχειρηματικό δίκτυο.

Διευκολύνουμε τους πελάτες μας στην απόκτηση της ελληνικής «χρυσής βίζας, βοηθώντας τους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και είμαστε σε θέση να χειριστούμε ακόμα και τις πιο σύνθετες υποθέσεις.

Παρέχουμε νομική συμβουλευτική και εκπροσώπηση στα δικαστήρια σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις καθώς επίσης συμβολαιογραφικές υπηρεσίες.

Γλώσσες με τις οποίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Ελληνκά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Κινέζικα

 

Νέα

dsa logo slider2 2 15

notaries athens

notaries of europe logo full

Recommended Firm Logo