Κίνα

china

Ο ιδιαίτερος δεσμός του Γραφείου μας KCH Law με την Κίνα ξεκίνησε από το 2009, όταν η Δάφνη Κορομπέλη αποφάσισε να κατευθυνθεί στο Πεκίνο και να ξεκινήσει το “ταξίδι” της εκμάθησης της κινεζικής γλώσσσας.

Το 2010 ήταν μία από τους πενήντα ευρωπαίους managers που έλαβαν υποτροφία για να συμμετάσχουν στο «Πρόγραμμα ανταλλαγής και κατάρτισης διευθυντών ΕΕ-Κίνας» (METP), το οποίο υλοποίησε το Συμβούλιο για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου (CCPIT), σε στενή διαβούλευση με το κινεζικό Υπουργείο Εμπορίου και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κίνα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αυτού που διήρκησε 11 μήνες, οι συμμετέχοντες ακολούθησαν μια έντονη διαπολιτισμική κατάρτιση από κορυφαίους καθηγητές και “coaches” της Ευρώπης και της Κίνας και ένα εντατικό πρόγραμμα κινεζικής γλώσσας με επιχειρηματικό “focus” στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Πεκίνου (UIBE) και πραγματοποίησαν πρακτική άσκηση σε κινεζικές εταιρείες, ώστε να διεισδύσουν στην κινεζική επιχειρηματική κουλτούρα και πρακτικές.

Στο γραφείο KCH Law καταλαβαίνουμε πλήρως τους Κινέζους πελάτες μας, τις απαιτήσεις τους και τους τρόπους επικοινωνίας τους. Οι Κινέζοι πελάτες μας έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να μιλούν τη γλώσσα τους στον δικηγόρο τους. Ο δικηγόρος τους μπορεί να λύσει όλες τις ερωτήσεις τους και να εξηγήσει λεπτομερώς την ακριβή και νόμιμη διαδικασία αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα.

Για τη λεπτομερή νόμιμη διαδικασία αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα, παρακαλώ επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα ή επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Για να έλθετε σε επαφή μέσω WeChat στα κινέζικα, παρακαλούμε να προσθέσετε το αναγνωριστικό WeChat: DafniK ή να σαρώσετε αυτόν τον κωδικό QR:

qr

Λάβετε υπόψη ότι παρέχουμε λεπτομερείς και εξειδικευμένες νομικές συμβουλές μόνο σε Πελάτες του Γραφείου KCH LAW.

Νέα

Authorized one stop shop authority for companies

Officially authorized and certified to conduct the on line legal establishment of companies of any legal form in Greece according to National decree 3853/2011 on the establishment of LLPs , SAs, SMEs of any form through the one stop shop authority for companies.

dsa logo slider2 2 15

notaries athens

notaries of europe logo full

Recommended Firm Logo