Η Ελλάδα ξανά ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για το 2021

greek islands

Κατόπιν της επίσημης κυβερνητικής ανακοίνωσης του ανοίγματος του Ελληνικού Τουρισμού στις 14 Μαΐου 2021 και τις εντατικές προετοιμασίες του Ελληνικού Κράτους για το άνοιγμα αυτό, η Ελλάδα αναμένεται να είναι ξανά ένας από του πιο δημοφιλείς και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2021. Ας δούμε τους τρείς βασικούς λόγους για τους οποίους η Ελλάδα αναμένεται να είναι στις πρώτες επιλογές των ξένων τουριστών:

  • Covid-Free νησιά

Οι εμβολιασμός του πληθυσμού στην Ελλάδα προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Στις αρχές του Μαρτίου ήδη 18 ελληνικά νησιά με  μικρό πληθυσμό έχουν χαρακτηριστεί ως Covid Free καθώς το 100% του πληθυσμού τους έχει εμβολιαστεί και είναι απολύτως ασφαλή για τους τουρίστες. Μέχρι το τέλος του Μαρτίου άλλα δέκα νησιά αναμένεται να προστεθούν στην λίστα των Covid free νησιών.

  • Εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό

Για την ασφάλεια των τουριστών η Ελληνική Κυβέρνηση αφού ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων θα δώσει προτεραιότητα στον εμβολιασμό περίπου 800.000 εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού.

  • Επιλεκτική είσοδος τουριστών

Η Ελλάδα θα επιτρέπει την είσοδο στους τουρίστες που είτε έχουν εμβολιαστεί, έχουν αποκτήσει ανοσία έπειτα από επιτυχή ανάρρωση από τον κορονοϊό ή  επιδεικνύουν πρόσφατο αρνητικό τεστ .

Ενόψει των ανωτέρω το μέλλον του Ελληνικού τουρισμού για το καλοκαίρι του 2021 φαίνεται αισιόδοξο.

Έναρξη Τμήματος Δικαίου Ενέργειας KCH Law Office

 Το γραφείο μας έχει ως βασική του εξειδίκευση τον τομέα των αγοραπωλησιών ακινήτων  και κυρίως υποθέσεων ξένων επενδυτών που αποφασίζουν να επενδύσουν στην Ελλάδα σε ακίνητη περιουσία. Δεδομένης όμως της στενής μας επαφής με ξένους επενδυτές και της ολοένα αυξανόμενης ζήτησης επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα της Ενέργειας στην Ελλάδα το γραφείο μας ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί το νέο τμήμα Δικαίου Ενέργειας σχετικά με ρυθμιστικά και συμβουλευτικά νομικά ζητήματα καθώς και τεχνικά θέματα για τους πελάτες που επιθυμούν να επενδύσουν στους τομείς της ενέργειας στην χώρα μας αλλά και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ δείτε την ιστοσελίδα μας σχετικά με το Δίκαιο Ενέργειας:

https://www.kchlaw.gr/gr/exidekeusi/dikaio-energeias

Νέες τροποποιήσεις στην διαδικασία έκδοσης Golden Visa προς εξυπηρέτηση των επενδυτών

4764 ΦΕΚ

Είστε κάτοχος Βρετανικού διαβατηρίου;

Παρόλο που το Ηνωμένο Βασίλειο αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση αυτό δεν σημαίνει ότι οι Βρετανοί πολίτες κάτοχοι UK Passport χάνουν την δυνατότητα τους να συνεχίσουν να διαμένουν στην Ελλάδα.

Σταθερή ετήσια φορολογία για πραγματοποίηση επενδύσεων μεγάλης αξιας στην Ελλάδα

TAX 2

Σύμφωνα με τον Ν.4646/2019 άρθρο 2 αλλοδαποί φορολογούμενοι που έχουν μεταφέρει την φορολογική τους κατοικία στην Ελλάδα μπορούν να υπαχθούν σε εναλλακτικό τρόπο φορολόγησης για το εισόδημα τους στην αλλοδαπή.

Προϋποθέσεις:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 3-11-2020 ΕΩΣ 30-11-20 - ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

COVID

Με βάση τις νέες Αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης η περιοχή της Αττικής υπάγεται στην Ζώνη Αυξημένου Κινδύνου. Εν όψει των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού που θα ισχύουν στην περιοχή αυτή  από τις 3 εως τις 30 Νοεμβρίου 2020 το δικηγορικό γραφείο KCH ενημερώνει την αξιοτιμη πελατεια του ότι:

Σελίδα 1 από 3

dsa logo slider2 2 15

notaries athens

notaries of europe logo full

Recommended Firm Logo