Η Ελλάδα ξανά ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για το 2021

greek islands

Κατόπιν της επίσημης κυβερνητικής ανακοίνωσης του ανοίγματος του Ελληνικού Τουρισμού στις 14 Μαΐου 2021 και τις εντατικές προετοιμασίες του Ελληνικού Κράτους για το άνοιγμα αυτό, η Ελλάδα αναμένεται να είναι ξανά ένας από του πιο δημοφιλείς και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2021. Ας δούμε τους τρείς βασικούς λόγους για τους οποίους η Ελλάδα αναμένεται να είναι στις πρώτες επιλογές των ξένων τουριστών:

  • Covid-Free νησιά

Οι εμβολιασμός του πληθυσμού στην Ελλάδα προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Στις αρχές του Μαρτίου ήδη 18 ελληνικά νησιά με  μικρό πληθυσμό έχουν χαρακτηριστεί ως Covid Free καθώς το 100% του πληθυσμού τους έχει εμβολιαστεί και είναι απολύτως ασφαλή για τους τουρίστες. Μέχρι το τέλος του Μαρτίου άλλα δέκα νησιά αναμένεται να προστεθούν στην λίστα των Covid free νησιών.

  • Εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό

Για την ασφάλεια των τουριστών η Ελληνική Κυβέρνηση αφού ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων θα δώσει προτεραιότητα στον εμβολιασμό περίπου 800.000 εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού.

  • Επιλεκτική είσοδος τουριστών

Η Ελλάδα θα επιτρέπει την είσοδο στους τουρίστες που είτε έχουν εμβολιαστεί, έχουν αποκτήσει ανοσία έπειτα από επιτυχή ανάρρωση από τον κορονοϊό ή  επιδεικνύουν πρόσφατο αρνητικό τεστ .

Ενόψει των ανωτέρω το μέλλον του Ελληνικού τουρισμού για το καλοκαίρι του 2021 φαίνεται αισιόδοξο.

dsa logo slider2 2 15

notaries athens

notaries of europe logo full

Recommended Firm Logo